Toni Carrión serà el candidat de Junts a Sant Feliu de Guíxols a les properes eleccions municipals

Actualment és un dels tres regidors al consistori

Carrión és l’aposta de Junts per recuperar un espai polític que generi oportunitats i desenvolupi el potencial de la ciutat a favor dels seus ciutadans

Toni Carrión encapçalarà la llista de Junts per Sant Feliu de Guíxols a les eleccions municipals de l’any vinent. Carrión, enginyer de professió, ha estat proclamat alcaldable en una assemblea local amb nombrosa assistència d’associats i simpatitzants del partit.

El candidat ha posat en valor “la feina que s’està fent des del 2019 per engegar un projecte nou, molt transversal i compromès amb la independència, per tal de millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Sant Feliu”. “Des del començament, el grup municipal de Junts per Catalunya ha volgut trencar velles dinàmiques, teixir ponts amb el govern, sempre pensant en impulsar propostes per millorar la ciutat. A un any de finalitzar el mandat, creiem que no ha estat possible formar part  en la construcció del que es consideren projectes estratègics de ciutat  i cal un canvi de rumb per liderar-ho”.

L’elecció de Carrión com a candidat és l’aposta de Junts per “mantenir i ampliar el nombre de suports d’aquest espai polític i recuperar el vot dels ciutadans que no es conformen veient una ciutat dormitor, que volen que el seu Ajuntament sigui també un agent transformador. Cal obrir l’enorme potencial de la ciutat al món per generar oportunitats pels nostres veïns i que els permeti desenvolupar tot el seu talent sense haver de marxar de casa”.

En aquest sentit, David González, coordinador del grup local de Junts, va “agrair l’esforç i la predisposició de tothom per tenir una candidatura forta, que serà un projecte gran i guanyador. En Toni és la persona idònia per encapçalar aquesta nova etapa, tant pel seu currículum com per la seva experiència de regidor, que li permet de conèixer bé el funcionament de l’ajuntament”.

Un cop escollit candidat, Toni Carrión va agrair les mostres de confiança rebudes i va fer èmfasi en “la il·lusió amb la que afrontem el repte de liderar aquest projecte. Una idea clara per Sant Feliu que generarà les condicions per tal que totes les ganxones i els ganxons tinguin oportunitats per millorar la seva qualitat de vida, el seu dia a dia”.

Toni Carrión Angelats és nascut a Sant Feliu de Guíxols el 6 de desembre de 1977. Va estudiar Enginyeria Tècnica Industrial, més endavant es va especialitzar en Administració i Direcció d’empreses i actualment desenvolupa la seva carrera professional com a responsable del segment d’empreses d’una multinacional del sector energètic. Des de 2019 és regidor a l‘Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i membre en la representació de Junts al Patronat de l’ens autònom municipal de Ràdio Sant Feliu. En l’aspecte associatiu, és membre fundador de la Crida per la República Catalana, de l’Associació d’Antics Alumnes del Cor de Maria i Sant Josep i d’Òmnium Cultural.